Hur du hittar ICC-profiler i CS4

February 8

ICC (International Color Consortium) profil Photoshop-dokument är en del av färghanteringssystemet. Sättet Photoshop och annan kringutrustning som arbetar i samband med det, som skrivare och skannrar, hanterar färginformation kan varierar något beroende på firmware varje använder samt deras utformning och fysiska attribut. Det är därför den bild som du ser på webbplatsen kan vara blå på skärmen, men skriva ut mer som lila. ICC-profilen är en typ av tagg som kan hjälper olika delar av utrustning prata med varandra för att hjälpa till att hantera färgskillnader och se till att dina resultat är i linje med vad du ser på skärmen.

Instruktioner

1 Öppna dokument i Photoshop.

2 Klicka på "Redigera" från huvudmenyn.

3 Välj "Färginställningar".

4 ICC-profilerna visas i dialogrutan. RGB profil används för digital färghantering; CMYK är den profil som används för offsettryck (till exempel, om du e-posta ett dokument till en skrivare för att få ett vykort tryckt).

Tips

  • Det är inte en bra idé att ändra eller ta bort färghanteringen som tilldelats dokumentet om du inte har en bra anledning att och har viss erfarenhet med färgprofiler.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com