Hur man installerar SQL Server Management Tools

February 11

SQL Server Management verktyg, som skapats av Microsoft, är en uppsättning kraftfulla verktyg som används för att skapa och hantera alla delar av SQL Server. Förvaltnings Studio integrerar med andra SQL Server tjänster som rapportering, integration och Business Intelligence. Den kombinerar också Enterprise Manager och Query Analyzer tillgänglig med tidigare versioner. Du kan skriva frågor och skript, ändra objekt med hjälp av guider, som minskar komplexiteten i komplexa funktioner som spelas av databasadministratörer och utvecklare. Du kan installera SQL Server Management Tools från Program och funktioner fönster i ditt system.

Instruktioner

1 Klicka på "Start" och välj "Kontrollpanelen." Klicka på "Program och funktioner" och lokalisera "Microsoft SQL Server."

2 Högerklicka på "Microsoft SQL Server" och välj "Ändra". Component Selection öppnas.

3 Välj de komponenter du vill installera. Klicka på "Nästa" för att öppna SQL Server installationsmedia fönster.

4 Ge plats för "Setup.exe" filen och klicka på "OK". licensavtal för slutanvändare öppnas.

5 Kontrollera "Jag accepterar licensavtalet" alternativet efter att ha läst avtalet och klicka på "Nästa" för att öppna Installation Förutsättningar fönstret. Kontrollerna inställningsprogrammet och installerar alla de nödvändiga filer som krävs för installation av SQL Server Management verktyg.

6 Klicka på "Nästa" efter "Operation färdig" visas.

7 Klicka på "Nästa" för att öppna Systemkonfiguration Kontrollera fönster. Installationsprogrammet kontrollerar om alla program som kan blockera installationen av verktyg.

8 Klicka på "Nästa" när sökningen är klar och inga fel rapporteras. De komponenter som ska installeras öppnas.

9 Välj de komponenter du vill installera och klicka på "Nästa". Du kan välja de tillgängliga alternativen för att rapportera fel till Microsoft.

10 Klicka på "Nästa" för att öppna Redo att installera fönster. Detta fönster kommer att visa alla de komponenter som ska installeras.

11 Kontrollera komponenterna och klicka på "Install" för att starta installationsprocessen.

12 Klicka på "Nästa" när programmet slutför installationen. Klicka på "Finish" för att slutföra processen.

13 Starta om datorn för att spara inställningarna om det behövs.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com