Hur du ställer in min webbplats e-post med Gmail

January 29

Googles Gmail är en gratis, webbaserad e-postsystem som sparar e-post som i personer samtal mellan människor. Gmail kan du arkivera istället för att radera dina konversationer, och det är helt sökbar, precis som om du använde Google för att söka på Internet. Om du har en egen domän, importera domänbaserat e-post till ditt Google-konto för att skicka och ta emot domänbaserat e-post med Gmail-gränssnittet.

Instruktioner

1 Klicka på "Gear" -ikonen i det övre högra hörnet av Gmail-skärmen. Klicka på "Konton och import" -fliken.

2 Rulla ner till "Skicka mail som" -fliken och klicka på "Skicka e-post från en annan adress." Ange det namn som du vill skicka e-post som din e-postadress, svarsadress där du vill att svar ska skickas, klicka på "Nästa steg". Kontrollera din e-post på din domän-baserad server och klicka på länken i meddelandet från Gmail skickar.

3 Konfigurera Gmail att få kopior av e-postmeddelanden från din domänservern. Rulla ner till "Check-postmeddelanden med POP3" rutan och klicka på "Lägg till POP3 e-postkonto." Ange din e-postadress och klicka på "Nästa steg". Ange ditt användarnamn och lösenord, inkommande e-postserver - standard man välja är vanligen en kontot använder - och klicka på "Lägg till konto".

Tips

  • För att skicka ett e-post med din domän-baserade konto väljer den e-postadress från rullgardinsmenyn som visas bredvid "Från" när du skapar ett nytt meddelande. Att svara på meddelanden du får på din e-postadress med den e-postadressen, klicka på "Ändra" knappen bredvid din e-postadress innan du skickar svaret e-post, vilket gör samma rullgardinsmenyn visas.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com