Så här ändrar WMA-filer till MP3 i Windows Media Player 9

April 19

Även om Windows Media Player 9 är en äldre version av Windows standardmedieprogram, kan du fortfarande har det installerat på din dator. Att konvertera dina WMA till MP3 i Windows Media Player, måste du bränna WMA till CD sedan åter importera dem som MP3-filer. Du kan ställa in en hög kvalitet för importerade MP3-filer. Observera dock att du kan förlora några ljudkvaliteten under konverteringen, eftersom WMA är i allmänhet av högre kvalitet än MP3-filer.

Instruktioner

Bränna CD-skivor i WMP 9

1 Starta Windows Media Player och klicka på "Media Library" -knappen.

2 Högerklicka på "Mina spellistor" och välj "Ny" för att göra en spellista som innehåller de WMA du vill konverterade. Lägg låtarna till den nya spellistan genom att dra dem i spellistan panelen.

3 Gå tillbaka till huvud WMP skärmen. Klicka på "Kopiera till CD eller enhet" och välj den nya spellistan du vill brännas till CD.

4 Sätt din tomma CD. Klicka på CD-ROM-enheten i "Device" panel och välj "Audio CD".

Klicka på "Kopiera" för att bränna CD.

Konvertera i WMP

5 Sätt den nyskapade CD tillbaka i datorn, eller vänta på att Windows Media Player för att upptäcka det.

6 Klicka på "Kopiera från CD." Se till att alla låtar på CD kontrolleras och klicka på "Kopiera musik."

7 Bestäm om du vill kopieringsskydd på din musik. Överens om att copyright längst ned på menyn "Kopiera alternativ" och klicka på "Nästa".

8 Klicka på "Ändra min nuvarande form inställningar" alternativet. Välj "MP3" från rullgardins lista med alternativ och ange önskad kvalitetsnivå du vill använda för dina MP3-filer.

9 Hit "Finish" för att börja rippa dina WMAs till MP3. Du hittar dina nyskapade MP3 i huvud WMP biblioteket när konverteringen är klar.

Tips

  • Låt flera minuter för CD för att bränna och importera tillbaka till datorn.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com