Hur man koppla upp min Samsung ML-2850 skrivare till min Mac

March 6

Samsung ML-2850-serien laserskrivare släpptes 2009 och är kompatibel med Windows, Linux och Mac OS X 8,6 till 10,4. Skrivaren levereras med en cd-skivan som innehåller skrivarens drivrutiner. Cd-skivan aktiverar kompatibilitet på Mac OS och innehåller Postscript programvara som hanterar skrivarens verksamhet. Den 2850 laserskrivare kräver en kraftfull USB 2.0-port, som är vanligt förekommande på baksidan av din Macintosh skrivbordet eller på vänster sida av bärbara Mac-datorer.

Instruktioner

1 Anslut skrivarkabeln till Samsungs skrivarporten. Anslut den andra änden av kabeln till ett eluttag.

2 Sätt i Samsungs USB-kabel till USB-porten på skrivaren och Macintosh-datorn. Tryck och håll inne strömbrytaren i två sekunder för att slå på skrivaren och skriva ut en demosida.

3 Sätt i cd-skivan Postscript i Mac skivenhet, dubbelklicka på "Samsung_LBP" CD-ikonen på skrivbordet.

4 Dubbelklicka på "MAC_Installer" mappen, dubbelklicka sedan på "MAC_Printer." Dubbelklicka på "Samsung_LBP Installer OSX" för att starta installationsprogrammet, som installerar skrivarens drivrutiner till datorn.

5 Klicka på "Fortsätt" och "Install" för att överföra drivrutinerna till datorn. Klicka på "Avsluta" efter installationen är klar.

6 Tryck på "Mata" på tangentbordet för att ta bort installationsskivan från datorn, eller dra och släppa på CD-ikonen från skrivbordet till papperskorgen på skrivbordet.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com