Hur du redigerar Windows Boot Manager

November 23

På datorer som kör Windows 7, Windows Vista och / eller Windows XP operativsystem, kan användare ange vilka operativsystem bör starta som standard, hur lång tid att visa listan över operativsystem som finns när du startar datorn och hur lång tid att visa återställningsalternativ på uppstart samt. Om du har installerat en enda Windows operativsystem på din dator, kan du inte ändra förvalt operativsystem, men du kan ändra andra värden i starthanterare.

Instruktioner

1 Klicka på "Start" och sedan "Kontrollpanelen." Klicka på "Klassisk vy" i Kontrollpanelen vänstra kolumnen om du använder Windows Vista och Windows XP. Klicka på "Visa alla objekt på Kontrollpanelen" längst ned på kontrollpanelen i Windows 7.

2 Dubbelklicka på "System".

3 Klicka på "Avancerade systeminställningar" i den vänstra kolumnen i "System" fönster i Windows 7 och Windows Vista. Klicka på fliken "Avancerat" i Windows XP "Systemegenskaper" låda.

4 Klicka på knappen "Inställningar" i "Uppstart och återställning" avsnittet.

5 Klicka på rullgardinsmenyn under "Default operativsystemet" om du har mer än en Windows-operativsystem installerat och vill ändra standard.

6 Ökning, minskning, aktivera eller inaktivera "Tid för att visa listan över operativsystem" eller "Time för att visa återställningsalternativ när det behövs."

7 Klicka på "OK" två gånger för att spara ägare ändras Windows Boot.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com