Hur återställa raderade bilder från bildmappen

November 23

Hur återställa raderade bilder från bildmappen


Datorer kan spara tusentals mediafiler på en gång, inklusive bildfiler du kan titta på på datorn eller e-post till vänner och familj. Men ibland människor råkar radera en bild som de verkligen ville behålla eller ta bort en bild och senare vill ha det tillbaka. Tack och lov, när du tar bort en bild från en dator, är det inte riktigt borta; det blir skickas till papperskorgen. Bilden är inte riktigt bort från datorn tills du tömmer papperskorgen. Om du har raderat en bild och har inte tömt papperskorgen, kan du få den tillbaka.

Instruktioner

1 Minimera alla öppna fönster för att visa datorns skrivbord skärm. Skrivbordsskärmen är huvudskärmen som visar alla dina programikoner och genvägsikoner.

2 Dubbelklicka på ikonen "Papperskorgen", som vanligtvis finns i det övre, vänstra hörnet av skrivbordet. Detta kommer att öppna Papperskorgen fönster, där du kan se alla filer och mappar i papperskorgen.

3 Dubbelklicka på bildfilen, eller dubbelklicka på mappen för att hitta bildfilen och dubbelklicka på den. Ett annat fönster öppnas som visar egenskaperna för filen. I fönstret, klicka på knappen "Återställ". Bilden kommer att återställas till sin ursprungliga plats på datorn, troligen i din "Pictures" mapp eller undermapp. Alternativt kan du kopiera bildfilen från papperskorgen och klistra in den tillbaka till din "Bilder" mappen.

4 Gör en sökning för foto om du inte kan hitta den i papperskorgen. Klicka på "Start" knappen i det nedre, vänstra hörnet och välj sedan "Den här datorn". (I vissa operativsystem, kan du bara klicka på "Start" och klicka på "Sök".) I den övre högra hörnet av "Den här datorn", skriver namnet på bildfilen i "Sök" rutan och tryck på "Enter". Datorn kommer att söka efter filen. Om den hittar det, kopiera och klistra in den tillbaka till din "Bilder" mappen.

5 Använda en online återhämtning verktyg om du fortfarande inte kan hitta bilden. Undelete Plus är en gratis online-verktyg som hjälper dig att spåra raderade filer. Brother har också en gratis online-fil återvinning verktyg (se Resurser).

Tips

  • Säkerhetskopiera alla dina bilder, antingen med hjälp av CD- och DVD-skivor eller en online back-up service. Om de backas upp någon annanstans, kan du enkelt återställa raderade bilder genom att kopiera och klistra in dem tillbaka till datorn från back-up service eller CD / DVD.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com