Hur man använder Facebook och MySpace för att driva verksamheten till min hemsida

September 21

Hur man använder Facebook och MySpace för att driva verksamheten till min hemsida


Om du inte dra nytta av sociala medier som Facebook och MySpace för att driva verksamheten till din webbplats, då är man miste om goda PR-möjligheter. Anledningen är att miljontals människor använder Facebook och MySpace och de är potentiella försäljningen du miste om. En extra fördel med att använda Facebook och MySpace är att de är fria att använda. Det kommer inte att kosta dig något men lite av din tid att skapa en fan-sida och en MySpace fan sida för ditt företag. Enligt Mashable, sociala medier blogg, är Facebook lägga en halv miljon nya användare varje dag. Det är en halv miljon människor som du kan styra dagligen till ditt företags webbplats.

Instruktioner

Facebook Fan Page

1 Gå till Facebooks webbplats och skapa ett konto om du inte redan har ett. Var noga och bekräfta kontot när Facebook skickar ett e-postmeddelande.

2 Gå till botten av din profil och klicka på "reklam." Klicka sedan på "Sidor" i menyn längst upp till vänster på sidan. Slutligen klickar du på "Skapa en sida." Detta tar dig till en sida som kommer att ställa några frågor om vilken typ av verksamhet du har, och ge dig en chans att namnge sidan. Se till att du sätter en bock bredvid "Gör inte Page offentligt synliga vid denna tid" så att din sida inte gå live utan all information.

3 Lägg till ett foto av ditt företag eller något med anknytning till ditt företag. Till exempel, om du är en författare du kan lägga till en bild av en av dina bokomslag.

4 Skriv ett meddelande på väggen i din profil bjuda in alla dina vänner att bli ett fan på din fansida. Du kan göra detta genom att skriva in ditt meddelande i ämnet som anges för din vägg och sedan klicka på den blå "Dela" -knappen.

5 Lägg upp vanliga meddelanden på din fansida vägg för alla dina fans. Berätta när du har specialerbjudanden, försäljning, tävlingar, eller någon annan viktig information. Se till att du lägger till en länk till ditt företags webbplats och uppmuntra dina fans att besöka.

Mitt utrymme

6 Gå till MySpace hemsida och skapa ett konto. Fyll i endast ditt företag information snarare än dina personuppgifter eftersom det är tänkt att driva verksamheten till din webbplats. MySpace är avsedd för personer men det betyder inte att du inte kan använda det för affärsändamål.

7 Hitta potentiella vänner. Du kan göra detta genom att manuellt med hjälp av sökmotorn på toppen av din MySpace-profil genom att helt enkelt skriva in nyckelord som relaterar till din verksamhet. Till exempel om du är en romans författare du kan skriva in romantik författare och sökmotorn kommer att ta upp potentiella vänner.

8 Lägga till vänner. Du kan göra detta genom att gå till MySpace-sidor hos människor och eller företag som kommer upp i dina sökningar och klicka på "Lägg till vänner" i kontakt rutan till vänster. Detta kommer att ta upp en form som gör att du kan begära att personen läggas till din vänlista.

9 Publicera regelbundna bulletiner. Du kan göra detta genom att gå till rullgardinsmenyn "Friends" och välja "Bulletins." Detta kommer också att ta upp aktuella bulletiner postat av dina vänner. Klicka på länken "Post Bulletin" längst upp till höger på sidan. Skriv sedan helt enkelt i ett ämne och sedan ditt bulletin på de angivna platserna. Detta ett bra sätt att låta alla dina vänner vet om någon försäljning, bjuda in dem att besöka din webbplats eller något som kommer att uppmuntra dem att besöka ditt företags webbplats.

10 Blogg regelbundet på bloggen som du får med din MySpace-sida. Skriva inlägg som använder sökord kommer att gå en lång väg mot att hjälpa enhet företag till din webbplats. Du kan komma åt din MySpace blogg genom att klicka på länken "Hantera Blogg" till vänster på sidan. Detta kommer att öppna din blogg, och sedan under "Mina kontroller" på vänster sida, klicka på länken "Nytt blogg." Detta kommer att ta upp formen för att publicera en ny blogg.

Tips

  • Skicka en bulletin om din Facebook fan sida på MySpace och en vägg inlägg på Facebook om din MySpace-sida. Många människor är på både MySpace och Facebook och kommer att bli en vän eller fan på båda.
  • Placera länkar på ditt företags webbplats till både din MySpace-sida och din Facebook fan sida. Förbinder tre hjälper till att driva fler affärer till din webbplats.
  • Utnyttja MySpace och Facebook fria platsannonser för att sälja dina produkter och tjänster och nå nya kunder.
  • uppdaterar regelbundet i My Space och Facebook sidor.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com