Fördelar och nackdelar med datorer i telekommunikation

February 1

Datorer spelar en roll i varje aspekt av det dagliga livet. Ett område som är beroende av datoranvändning är telekommunikation. Det är omöjligt att föreställa sig en värld där människor kommunicerar utan datorer. Datoranvändning tillåter allt mer komplicerade telekommunikationssystem bär allt fler mängder information. Men bra saker har en baksida och användningen av datorer inom telekommunikation är inget undantag.

Fördelarna

Användningen av datorer inom telekommunikation ger fördelar för individer och institutioner. Interaktion mellan människor har ökat jämfört med före informationsåldern och kommunikation sker snabbare. Du kan sälja eller köpa med kort varsel och nyheter kan få till alla hörn av världen några minuter efter händelser inträffar. Användningen av datorer inom telekommunikation gör världen mindre på ett positivt sätt. Denna uppgång har positiva sociala och politiska konsekvenser med förtryckta människor som använder moderna kommunikationsmetoder för att övervinna censur.

Fördelar med datorer i telekommunikation

Datorbaserad telekommunikation ger studenter och forskare tillgång till lärresurser. Det gör det möjligt för telekommunikationssektorn att agera enkelt, nå fler människor och tillhandahålla korrekt, i tid computing. Du kan också få tillgång till information utan de begränsningar av tid och plats. Det ger dig också fler alternativ i underhållning eftersom du enkelt kan ladda ner MP3-filer eller annan underhållning material på kort tid som helst. Personer som har svårt att resa till ett jobb, såsom funktionshindrade, in på arbetsmarknaden genom användning av datorer i telekommunikation.

sociala omvälvningar

Några nackdelar med att använda datorer i telekommunikations omfatta sociala omvälvningar utlöstes av tekniken. Dessa sträcker sig från missbruk till elektroniska medier till tjuvar som utnyttjar datorn drivs telekommunikations att utföra brott. Om du använder den teknik du utsätts för hackare och spammare. Regeringar också inför ett hot från personer som kan använda datorer för att starta terroristattacker.

Privatliv

Den personliga information som du kan ha endast ges till ett fåtal människor i det förflutna är nu riskerar att bli mycket allmänheten på grund av användningen av datorer. Dataexperter arbetar ständigt efter sätt att min information om dig att dela med företag som vill sälja dig sina produkter.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com