Hur kan jag avinstallera Adobe Shockwave 10 Så jag kan uppgradera till Windows 7?

October 7

Under normala omständigheter, att uppgradera till Windows 7 är en problemfri upplevelse. Eftersom vissa installerade program kan störa uppgraderingsprocessen kör Windows 7 installations en kompatibilitetskontroll på din nuvarande operativsystemet innan det faktiskt börjar uppgradera. Om ett program som Shockwave Player 10 ger en potentiell konflikt måste avinstalleras innan du kan fortsätta med din Windows 7 uppgradering. När uppgraderingen är klar kan du installera om programmet.

Instruktioner

1 Starta Windows Explorer genom att klicka på "Explorer" ikonen i aktivitetsfältet eller genom att välja "Dator" i menyn "Start". Klicka på ikonen för din enhet C: i mappträdet på vänster sida i fönstret Explorer för att komma åt driv innehåll.

2 Dubbelklicka på mappen Windows i mapplistan-och-fil till höger i fönstret Utforskaren. Inne i mappen lokalisera och dubbelklicka på mappen System32. Bläddra igenom innehållet och hitta den mapp Macromed. Dubbelklicka på den för att öppna den och dubbelklicka på Shockwave mappen för att komma åt innehållet.

3 Leta reda på filen UNWISE.exe i Shockwave mappen. Dubbelklicka på den för att starta Shockwave avinstallationsprogrammet. Bekräfta att du vill avinstallera och sedan vänta medan Shockwave Player 10 tas bort från systemet.

4 Starta om datorn. Placera Windows 7 uppgradering DVD i datorns DVD-enhet om det inte redan finns i enheten och starta uppgraderingsprocessen igen. När installationsprogrammet har en systemkontroll för potentiella konflikter bör det inte upptäcka Shockwave Player 10.

Tips

  • Shockwave avinstallations kan också väljas från "avinstallera program" listan i kontrollpanelen. Välja Shockwave Player 10 och klicka på "Avinstallera" -knappen kommer att lansera avinstallationsprogrammet.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com