Hur man får tag Free Public Birth Records

September 27

Om du letar efter information om hur man hittar fria offentliga födelseregister, är Internet det ställe att börja. Att hitta dessa register är inte så svårt som många människor kanske tycker att det är. Att veta var du ska leta - kombinerat med lite tålamod - kommer att ge resultat.

Instruktioner

1 Starta alla offentliga register sökning med en Google-sökning. Google är en kraftfull sökmotor; du är säker på att hitta användbar information genom att söka efter termer relaterade till statliga register, läns register eller stads poster, som alla är fria offentliga register. Du kan använda sökord som "fria offentliga födelseregister", "hur man hittar information födelse rekord," eller "fri befolkningsförändringar sökning." Den information du får tillbaka kan komma igång i rätt riktning.

2 Den mest värdefulla information som du kan hitta på ett intyg om födelse är faderns namn; moderns flicknamn; och staden, länet och tillståndet för födseln. Denna information gör det möjligt att flytta ett steg vidare i din sökning för att hitta moderns födelsebevis och faderns födelsebevis. Varje bit du till pusslet går vidare till nästa steg i ditt sökande efter offentliga födelseregister.

3 Betala-för-offentliga informationssajter kan användas lägga till den information som du har. Använd "Free" preliminär sökning. Du kommer att få resultat på det namn som du söker kanske inklusive personens namn som ogift, ålder, telefonnummer, adress eller namn på eventuella släktingar. Använd denna information för att fylla i eventuella luckor i de vitala statistik som du redan har.

4 Prenumerera på en släktforskning webbplats ger fördelar när det gäller tillgång till statliga födelse register, militära poster, folkräkningar, födelse register, äktenskap register, död register och internationella register. Använd preliminär sökning information från dessa platser om du inte vill köpa ett månadsabonnemang.

Tips

  • Håll reda på all information du hitta, oavsett hur obetydlig du tror informationen. Det kan bara vara att en pjäs som du behöver för att gå vidare till nästa nivå av forskning.
  • Läs alla villkor och skyldigheter innan du åta sig en prenumeration på en pay-for-informationsplats eller släktplatsen.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com