Hur man skapar en PDF-fil med Adobe Photoshop

March 20

Hur man skapar en PDF-fil med Adobe Photoshop


Alla Adobes grafikprogram kan skapa filer som är kompatibla med varandra. Även om du inte har Adobe Acrobat Professional, kan du ändå skapa en anpassad PDF-fil genom att använda Adobe Photoshop. Även Photoshop används främst för att redigera bildfiler, har det också text- och layoutverktyg som gör det enkelt att skapa ett dokument. Här är en steg-för-steg guide för att skapa en PDF-fil med Adobe Photoshop-programmet.

Instruktioner

1 Öppna Adobe Photoshop. Gå till "File" och klicka på "Nytt". Ange ett namn för filen. Klicka på "Presets" i rullgardinsmenyn och välj "US brev." Klicka på "OK."

2 Gå till "Lager" panelen och klicka på "Nytt lager" -knappen i det nedre högra hörnet. Gå till "Verktyg" panel och välj "Text" verktyg. Klicka och dra musen över området på papperet där du vill att din fil text. Skriv in din text i rutan du har skapat. Använd textalternativmenyn längst upp i Photoshop för att justera teckensnitt, storlek och färg samt justeringen på din text.

3 Lägg till alla bilder som du vill filen. Gå till "File" och klicka på "Öppna". Leta upp bildfilen på din dator som du vill använda och klicka på "Öppna". Se till att textlagret du just har skapat i filen fortfarande är vald. Gå till "Verktyg" panel och välj "Flytta" verktyg. Dra bilden du just öppnat på den nya filen.

4 När du är nöjd med din layout, gå till "File" och välj "Spara som". Välj en plats på datorn där du vill spara filen. I "Format" rullgardinsmenyn väljer du "Photoshop PDF." Klicka på "Spara" -knappen. Klicka på "OK" för att dialogrutan Photoshop ask varning om inställningen åsido.

5 I "Spara Adobe PDF" alternativ fönster, göra några personliga inställningar som du kan ha om din PDF-fil. Du kan välja vilken kompatibilitet filen ska ha och du kan välja att bevara möjligheten att redigera filen med Photoshop. Kontrollera "Visa PDF efter spar" att omedelbart se din nya PDF-filen när du sparar den. När du är klar justera dina alternativ, klicka på "Spara PDF."

Tips

  • Ju lägre du förenlighet PDF-filen, desto större filstorlek vara. Aktivera din fil ska vara kompatibel med Adobe 6 eller 7 bör vara tillräckligt för de flesta datorer.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com