Hur du använder Microsoft OneNote Hjälp

September 5

Microsoft OneNote är en elektronisk version av en anteckningsblock. Du kan använda den för att lägga ner idéer, tankar, länkar och olika andra anteckningar. Det har många bra funktioner. Nyckeln till att använda några av dem är en funktion i sig, OneNote hjälpsystemet.

Instruktioner

1 Leta reda på alternativet hjälp i verktygsraden. De flesta Microsoft-produkter lista här som standard som det sista alternativet på den övre menyraden. Microsoft Office OneNote Hjälp kan hittas genom att använda kortkommandot F1.

2 Bläddra de tillgängliga alternativen. Det finns kortkommandon och du bör kontrollera eventuella uppdateringar och diagnoser. Du hittar den vanligaste upptill som standard.

3 Titta igenom OneNote hjälp. När du använder F1 eller öppen under verktygsfältet öppnar ett nytt, mindre fönster. Detta kommer att lista ämnen för din recension. Hitta en som din fråga faller under och öppen. Du hittar en lista med specifika frågor.

4 Använd sökfunktionen. I mindre fönster, kommer det att vara ett verktyg bar med en sökruta. Om du vet den funktion du vill ange det i rutan, kommer OneNote leta upp all tillgänglig information.

5 Sök efter mer information. Efter varje hjälpavsnitt, kommer Microsoft att be dig om informationen var bra. Om du väljer "Nej" eller "Jag vet inte", kan du skriva in din fråga och skicka den till Microsoft.

6 Följ länkarna i svaren. Microsoft innehåller länkar till relevant information på deras hemsida. Detta är en stor resurs när man letar efter svar.

Tips

  • När du söka efter uppdateringar till Microsoft OneNotes, använder Internet Explorer. Detta kommer att säkerställa att du har rätt uppdateringar och patchar.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com