Hur kan vi minska PPT filstorlekar

September 1

Hur kan vi minska PPT filstorlekar


Microsoft Powerpoint ger användarna möjlighet att skapa bildspel. De är användbara för affärspresentationer eller instruktions dokumentation. Dessa Powerpoint-filer har "PPT" förlängning. Powerpoint kan innehålla bilder, clip art och andra föremål som gör filerna expandera och ta upp flera megabyte utrymme på en hårddisk. Du kan minska storleken på din PPT-filen genom att minska storleken på objekten insatta i bildspel.

Instruktioner

1 Stäng av alternativet "snabbt spara". Klicka på PowerPoint menyn "Verktyg" och aktivera "Alternativ". Ta bort bocken märkt "Snabbspara." Spara Powerpoint-fil till ett annat namn. Avlägsnandet av "snabbt spara" bort överskottet data som gör en stor PPT-filen.

2 Minska storleken på dina bildfiler. För varje bild i din PPT-filer, högerklicka på bilden och välj "Formatera bild." I "Bild" fliken, klicka på "Komprimera" för att minska storleken på dina bilder. Spara filen.

3 Bädda in dina objekt såsom Excel kalkylblad eller databasinformation med hjälp av "Infoga" -kommandot i Powerpoint. Du kan också bädda objekt med "Klipp och klistra" -funktionen, men det tar upp mer utrymme. Om du vill infoga ett objekt, klicka på "Infoga" och välj "Object" eller "Bild" och välj filen. Spara PPT-filen.

4 Ta bort alla osynliga element. Klicka på "Ctrl" och "A" för att markera hela bildspelet. Detta är hur du hittar några tomma element som tar upp plats. Markera elementet och klicka på "Ta bort". Detta inträffar om ett föremål är inbäddad, men det är inte helt bort.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com