Felsökning Trådlöst internet som är ansluten men fungerar inte

June 17

Felsökning Trådlöst internet som är ansluten men fungerar inte


Om den trådlösa internet säger att det är ansluten men det inte fungerar, finns det några saker du kan göra för att göra din anslutningsarbetet. Trådlöst internet kopplar ofta på grund av trådlösa natur signalen; det är lätt för något för att orsaka en störning. Problemet kan vara på slutet, eller det kan vara Internet-servern. För att fixa din Internet-anslutning, vanligtvis måste du prova flera olika saker.

Instruktioner

1 Kontrollera anslutningen. Ibland, även om det står ansluten efter att du uppdatera din anslutningsstatus kommer det att visa att den har kopplats bort. Om så är fallet, kan du ansluta igen till nätverket.

2 Återställ modemet och routern genom att dra dem och sedan koppla dem tillbaka efter 10 sekunder. Ibland kommer du att dra från att lämna dem unplugged för upp till 20 minuter. När du ansluter allt tillbaka och återansluta, kan signalen fungerar.

3 Inaktivera Internet-anslutningen genom att gå till "Connections" och sedan hitta den du använder och klicka på "Inaktivera". Vänta en liten stund och sedan hitta anslutningen igen och klicka på "Aktivera". Om anslutningsproblem är på din sida, bör klara och återställa den.

4 Ring din Internetleverantör. Det kan finnas problem med sin tjänst i ditt område, eller företaget kan ha problem med tjuv mjukvara eller hårdvara. Företagets tekniker kanske kan åtgärda problemet via telefon. Eller kommer någon att skickas ut till ditt hem.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com