Hur man bädda in teckensnitt i Microsoft Office 2007

August 26

När du skapar Microsoft Office 2007-dokument, kanske du vill lägga till icke-standard, Truetype-teckensnitt som du har hämtat och installerat på datorn. Om du vill visa eller arbeta med dokumentet på en annan dator, eller har någon annan vy eller ändra den, måste du "bädda" dessa teckensnitt i Office 2007-dokument. Annars kan det program du använder för att visa dokumentet på den andra datorn försöka att ersätta teckensnittet med något annat. I Microsoft Office Word, PowerPoint och Publisher 2007 program, kan du bädda in typsnitt i dokumentet så att de blir synliga på andra datorer.

Instruktioner

Word och PowerPoint

1 Öppna ett Microsoft Office Word eller PowerPoint-dokument. Klicka på Office-knappen och klicka på "Öppna". Navigera till och dubbelklicka på en fil som du vill bädda in teckensnitten.

2 Klicka på Office-knappen och klicka på knappen programalternativ längst ned i menyn. Till exempel, klicka på "Word-alternativ" eller "PowerPoint-alternativ."

3 Klicka på "Spara" i den vänstra kolumnen. Klicka på "Bädda in teckensnitt i filen" kryssrutan. Klicka på "OK."

4 Klicka på Office-knappen och klicka på "Spara" för att spara dokumentet.

Utgivare

5 Öppna Microsoft Publisher. Välj "Arkiv" -menyn och klicka på "Öppna". Navigera till och dubbelklicka på en Publisher dokument där du vill bädda in typsnitt.

6 Klicka på menyn "Verktyg". Välj "Commercial Printing Tools" och klicka på "Teckensnitt".

7 Klicka på "Bädda in Truetype-teckensnitt när publikation spara" kryssrutan. Klicka på "OK."

8 Klicka på "File" och sedan "Spara" för att spara Microsoft Publisher dokument.

Tips

  • Att bädda in typsnitt i alla framtida Word-dokument, öppna ett tomt dokument genom att klicka på Office-knappen, välj "Alternativ" och klicka på avsnittet "Spara". Klicka på "Bevara trohet" i rullgardinsmenyn och klicka på "alla nya dokument." Sedan klickar du på "Bädda in teckensnitt i filen" kryssrutan och klicka på "OK".

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com