Hur man byter en MacBook batteri

June 22

De ursprungliga MacBook och MacBook Pro och en del av de senare modellerna är utrustade med utbytbara batterier. Detta är användbart för äldre batterierna när de inte kan hålla så mycket av en avgift eller för tunga resenärer som kan bära flera batterier för att förlänga deras batteritid.

Instruktioner

1 Vänd datorn upp och ned, med Apples logotyp nedåt. Kontrollera bottenpanelen för ett löstagbart batteri. Om den nedre panelen är ett massivt block, har du "uni-body" MacBook, och batteriet kan endast bytas ut av en Apple auktoriserad servicetekniker.

2 Köpa ett nytt batteri från en Apple Store, en Apple auktoriserad återförsäljare eller en tredjepartstillverkare. Var noga med att köpa ett batteri som är specifik för din MacBook-modellen. Batterier som för andra MacBook kanske inte passar i målet eller kan leverera fel mängd ström.

3 Använd ett mynt för att vrida den cirkulära lås av batteriet medurs 90 grader, eller en kvarts varv. Batteriet kommer att dyka ut något, så att du kan lyfta den från dess fall ur batteriet väl.

4 Sätt i det nya batteriet i samma riktning som den ursprungliga batteriet placerades, foder upp kontakten med strömuttaget i MacBook.

5 Tryck på batteriet försiktigt och vrid låset spår moturs för att låsa batteriet på plats.

Tips

  • På enkelkropps MacBook, kan batteriet endast ersättas med demontering fallet. Apple har en mer kraftfull och långvariga batteri i fallet, vilket möjliggörs genom sitt permanent montering. En Apple servicetekniker kan ersätta batteriet när det börjar förlora sin laddning alltför snabbt, men detta batteri kan inte bytas av användaren. Om du behöver extra batteritid, överväga en tredje part externt batteri, som ansluts till MagSafe-kontakten som en elektrisk kabel.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com