Hur man använder en domän omdirigering för trafik

April 21

Ett sätt att få mer trafik till din webbplats är att omdirigera andra domäner som du äger till din huvudsakliga. Till exempel, om din webbplats är "yoursite.com," du kan registrera "yoursite.net" och "yoursite.org" och omdirigera dem till din webbplats. Du kan också registrera vanliga felstavningar som domännamn, till exempel "yoursight.com" och omdirigera dem. När en läsare besöker en av de andra platserna, kommer hennes webbläsare omdirigerar till din huvudsakliga webbplats.

Instruktioner

1 Öppna en ny fil i Anteckningar. Skriv "Omdirigera 301 / http://yoursite.com/.&quot, Ersätt" yoursite.com/ "med webbadressen till din huvudsakliga webbplats Spara filen och stäng Anteckningar..

2 Högerklicka på textfilen du skapade och välj sedan "Byt namn." Radera det aktuella namnet, inklusive ".txt" förlängning. Använd ".htaccess" som filnamn, utan förlängning.

3 Logga in på webbhotell för en av de domäner som du vill omdirigera, eller ansluta till den via FTP. Överför ".htaccess" fil till rotkatalogen på din webbplats. Till exempel, placera filen i "yoursite.com/", inte i en underkatalog. Du kan använda samma ".htaccess" fil för varje domän som du vill omdirigera.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com