Hur jag Take Off Smile App på Facebook?

April 20

Hur jag Take Off Smile App på Facebook?


Facebook program, även kallade appar, täcker ett brett spektrum av funktioner, inklusive spel, kalendrar och frågesporter. Den leende programmet kan du skicka tecknad uttryckssymboler till dina Facebook-vänner. När Smile appen har laddats ner, kan den skicka den här sidan och det har tillgång till din profildata. Ta Smile appen om du inte längre använda det eller däck för att få sitt meddelande. Ta bort en Facebook-applikation tar bara några sekunder och appen kan alltid laddas ner igen vid ett senare tillfälle.

Instruktioner

1 Klicka på länken "Konto" i det övre hörnet av ditt Facebook-konto skärm. Klicka på "Sekretessinställningar" i rullgardinsmenyn.

2 Rulla ned till avsnittet "Apps och webbplatser" i det nedre vänstra hörnet av skärmen. Klicka på "Redigera dina inställningar" -länken.

3 Klicka på den grå knappen "Redigera inställningar" i "appar du använder" -avsnittet.

4 Leta reda på Smile appen i listan över dina program. Alla ansökningar listas efter det datum de senast använda, med de senast använda programmen överst på sidan.

5 Klicka på "X" bredvid länken "Redigera inställningar" i Smile appen linjen. När du uppmanas av en pop-up-fönster, klicka på "Ta bort" och sedan "Okej."


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com