Hur man använder en e-Skärmklippverktyget från Outlook

April 7

Hur man använder en e-Skärmklippverktyget från Outlook


Windows 7-operativsystem innehåller ett tillbehör som kallas "Skärmklippverktyget" som kan kopiera valda områden från ett dokument eller en webbsida. Området du väljer kan vara så liten som ett ord eller lika stor som hela skärmen. Till exempel för att skicka e-postmottagare del av ett Excel-kalkylblad, kan du klippa och kopiera ett cellområde till Outlook meddelandet utan att skicka hela arbetsboken.

Instruktioner

1 Öppna ett dokument eller en webbsida där du vill kopiera med Skärmklippverktyget.

2 Klicka på "Start", typ "Snipping Tool" i sökrutan och klicka på "Snipping Tool" från resultatlistan. Den "Skärmklippverktyget" dialogruta öppnas. Skärmen visas genomskinlig.

3 Klicka på pilen bredvid "Ny" för att visa klippa alternativ, såsom "Rektangulära Snip."

4 Markera Snipping alternativet. Markören förvandlas därefter.

5 Klicka och dra markören för att omge det markerade området på dokument eller en webbsida. En linje omger och kopierar valda området till Snipping Tool markup område.

6 Klicka på pilen bredvid "Skicka Snip" -knappen på menyraden. De "Skicka Snip" knappen visas en röd inringad text och ett öppet kuvert. Du kan också klicka på menyn "File" för att visa en meny. En kort lista med alternativ visas.

7 Klicka för att välja "E-postmottagare" eller "E-postmottagare (som bifogad fil)." Outlook meddelande visas. De utvalda exemplar området i meddelandetexten eller som en e-postbilaga. "Subjektet" textruta "Skickat från Skärmklippverktyget."

8 Uppdatera ditt meddelande och textrutan Ämne.

Tips

  • Skärmklippverktyget dialogruta innehåller "Alternativ" som gör att du till exempel att avmarkera genomskinlig skärm overlay eller ändra bläckfärg.
  • Du kan spara klippt område genom att klicka på "Spara Snip" i uppmärkning fönster

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com