Hur konvertera CMYK till RGB i Fireworks CS3

April 29

Hur konvertera CMYK till RGB i Fireworks CS3


Adobe Fireworks CS3 är ett värdefullt verktyg för att skapa och optimera grafik som ska användas för webben. Skaparna tenderar att producera webbgrafik med RGB-färgprofil, som lämpar sig för visning på datorskärmar som skapar färg med röda, gröna och blå pixlar (RGB). Men utskrifts grafik skapas i CMYK-färgrymden, med hjälp av cyan, magenta, gult och svart (K). Adobe Fireworks CS3 hanterar alla färgprofil, och kommer att konvertera någon grafisk till RGB på ett kick. Alla användare som har skapat och sparat en bild i Fireworks CS3 bör inte ha ett problem med den här processen.

Instruktioner

1 Leta reda på CMYK grafik på datorn och öppna den genom att gå till menyn "Arkiv" och välja "Öppna".

2 Spara filen i Fireworks ursprungliga formatet av PNG för att skapa en RGB-profil bild för visning på webben. Gå till menyn "Arkiv" och välj "Spara". Namnge filen, och se till att rullgardinsmenyn bredvid ordet "Format" visar "Fyrverkerier (.png)."

3 Spara filen till dess ursprungliga format samtidigt som RGB-färgprofil genom att klicka på "File" och sedan "Spara som". Välj originalformat från rullgardinsmenyn och klicka på "OK" för att slutföra omvandlingen.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com