Dröm akvarium skärmsläckare Krav

February 20

Skärmsläckare är grafikfiler som är installerade på en dator för att förhindra övervaka fosfor bränna. När de är aktiverade, de kommer automatiskt när datorn har varit inaktiv under en längre tid och visas på bildskärmen. Dröm Aquarium Screensaver är en detaljerad grafisk skärmsläckare som kräver vissa systemresurser och hårdvara för att fungera korrekt.

Funktioner

Dream Aquarium Screensaver är en skärmsläckare med en ocean-liknande miljö. Den innehåller grönskande miljöer och mångfärgad fisk, däribland några av de mest realistiska fisk rörelse och beteende. Fisken är datorgenererade och göra allt från att äta mat till jaga varandra. Det är konfigurerad på en 16: 9 widescreen-format och innehåller över 100 hundra olika fiskarter. Dess signatur funktion är spelmannen krabba, som jagar fisk och rengör den virtuella tank. Det har formaterats på en hög upplösning och spelas upp i rika hög kvalitet.

Systemkrav

Dröm Aquarium skärmsläckare kan installeras på en dator med Windows 2000 / XP / Vista-system. Även om det inte finns en Mac eller Linux-version i september 2009 utvecklarna uppger det kommer att bli en Mac-version inom kort. För att köra dröm Aquarium skärmsläckare, behöver du också DirectX 9.0 eller senare installerat för att visa 3D-grafik klart. En bildskärm med en upplösning på 1024x768 eller mer rekommenderas också. Andra krav inkluderar en hårddisk på mer än 100 MB.

Installation

Om datorn uppfyller kraven för att installera Dream Aquarium skärmsläckare, kan du ladda ner testversionen (se Resurser) och se hur det ser ut. Nedladdningarna inte innehåller spyware eller adware. Innan du installerar skärmsläckaren, se till att din dator är inloggad på administratörskontot. Hämtningen fungerar inte på ett gästkonto. När du är inloggad på rätt konto, installera skärmsläckaren innebär att ladda ner den till skrivbordet och kör installationsfilen.

Installation start fel

När du har installerat dröm Aquarium skärmsläckare, kan du stöter på fel beroende på vilket operativsystem du har. gpdiplus.dll är ett vanligt fel som sker oftast på Windows 2000 operativsystem. Det inträffar oftast när grafikkortet inte är lämpad för att köra denna skärmsläckare. DreamAquarium.scr fel är också ett vanligt fel i samband med grafik. Det dyker upp när grafikkortet är oregelbunden och inte friktionsfritt. Om du har en tillräckligt grafikkort, starta om datorn kan ibland lösa det här felet.

expert Insight

Installera inte denna skärmsläckare om datorn har en låg minne (t.ex. 64 MB, 128 MB RAM). Denna skärmsläckare är mycket detaljerade och förbrukar mängder systemresurser; Därför skulle ett ineffektivt dator stöter ofta fel. Om skärmsläckaren blir korrupt av förändringar och systemuppdateringar, avinstallera det ordentligt från kontrollpanelen som andra program, och installera det igen. Det är aldrig en bra idé att installera över en skadad program.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com