Hur får jag ett moderkort för en Dell laptop?

January 14

Hur får jag ett moderkort för en Dell laptop?


När din Dell laptop behöver ett nytt moderkort --- som också kan kallas en moderkortet eller en logikkort --- du letar efter grundläggande interiören i din bärbara dator. Moderkortet kör mest grundläggande program som gör att datorn kan fungera och även fungerar som ett nav för andra enheter som datorn använder för att köra som enheterna, minnet och processorn. Det finns en mängd olika platser för att få en ny laptop moderkort och shoppa runt kan hjälpa dig att få rätt pris för din maskin. Kommer du ihåg när du köper ett moderkort för att hitta en som är kompatibel med din bärbara Dell-dator genom att söka efter den korrekta året och modell på din bärbara dator.

Instruktioner

1 Ring Dell på 1-800-357-3355 om du behöver ditt moderkort snabbt och är villiga att betala detaljhandelspriserna. Eftersom de är företaget som gjort din bärbara dator, kan de vara säkra på att du får rätt del genom att ställa några enkla frågor.

2 Sök webbutiker som Amazon och Ebay. Du kan hitta en Dell laptop moderkort begagnat eller nytt på dessa platser. Var noga med att läsa säljarens granskning och bara köpa från någon som verkar upplevt.

3 Sök på nätet dator återförsäljare som New ägg, Tiger Direct eller Micro. De alla erbjuder en mängd olika priser på ett brett spektrum av datordelar. Kontrollera om extrafunktioner som fri frakt och vara säker på att du förstår garantin.

4 Använd Google Shopping, kopplad till Googles startsida, jämföra priser på den del du vill från en mängd olika återförsäljare på en skärm.

5 Kör till stora elektronikaffärer som Best Buy eller Circuit City och begära hjälp från dataspecialister där. De bör kunna hjälpa dig att hitta en kompatibel moderkort.

6 Sök genom lokala används datorbutiker. Associerar kommer att kunna berätta vad moderkort passar din bärbara Dell-dator.

7 Försök att gå till pantbanker och skräp butiker som en sista utväg. Om du hittar en billig bärbar dator, kan du skörda den för moderkortet som du behöver.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com