Metastock Tips

July 22

Metastock Tips


Meta är ett datorprogram som skapats av Equis International, en topp leverantör av teknisk analys programvara för investerare och kunder, för teknisk analys av aktiekurser. Det nuvarande programmet, Meta 11, som finns i både realtid och end-of-dag versioner, har varit 27 år i vardande, och är avsedd att ha fler funktioner och verktyg för att hjälpa aktiemäklare tar tillbaka marknaden. Att förstå några av de viktigaste delarna av programvaran är den viktigaste tips för att vara en framgångsrik användare.

Volym av prisindikator

En volym av prisindikator, som signalerar vilka priser har genererat den största volymen under en vald tidsperiod, tomter en volym histogram i samma fönster som priset diagrammet. Syftet med detta är att visa att priserna som har handel på större volymer bör leda till betydande stöd eller motstånd i framtiden. Användare bör ange ett specifikt område i pris barer när du skapar formlerna för sina indikatorer. Vissa indikatorer inkluderar en tresidig låda som innehåller pris barer, som vart och ett visuellt representerar den andel av den totala volymen för priserna.

Glidande medelvärde indikator

Ett glidande medelvärde är en typ av impulssvarsfilter som skapar en serie av medelvärden används för att analysera en uppsättning av datapunkter, och är ofta den mest använda indikator. Man har funnit genom att beräkna genomsnittet av slutkursen för en säkerhet över ett visst antal perioder. Den glidande medelvärde, även känd som en eftersläpande indikator som passar in i kategorin trend efter, hjälper till att jämna ut variationer i pris, i ett försök att ge en korrekt projektion av vilken riktning säkerheten i handeln är i rörelse. Det finns flera olika typer av dessa indikatorer, inklusive enkel, rörlig, vägd, exponentiell och triangulära. Enkla indikatorer placerar lika stor vikt på varje värde under perioden, variabla indikatorer justera vikten beroende på periodens volatilitet, viktade och exponentiella indikatorer lägga större vikt vid periodens senaste värdena, och triangulära indikatorerna placera alla betoning på mitten av perioden.

fundamental Analyzer

En ny funktion i Meta är den fundamentala analysatorn. Det är viktigt i dagens marknad för att få den mest möjliga information om de inblandade i handeln företag, och denna analysator ger näringsidkaren med organiserade, tillförlitliga och funktionella uppgifter om grunderna för varje företag, att låta honom bli mer informerade och säker i sin handel strävanden, vilket leder till större framgång och bättre resultat.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2019 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com