Hur man återställer en dator

July 23

Många problem kan lösas genom att återställa en dator. Du kan återgå till en tidpunkt då datorn fungerade bättre, åsidosätta motbjudande eller oavsiktligt installerad programvara, dra nytta av standardinställningarna i webbläsaren och parera hemsida övertaganden av påträngande programvara.

Instruktioner

Återställ datorn så att det fungerar som ny

1 Använd Microsoft systemåterställning för att återställa datorn till ett friskare tillstånd. Vänsterklicka på Start-menyn och peka på Alla program. Peka på Tillbehör, Systemverktyg. Klicka på Systemåterställning. Följ anvisningarna i programvaran. Efter att ha valt antingen "Restore" eller "Set återställningspunkt", klicka på "Nästa" -knappen. Klicka på "OK."

2 Köra systemet defrag programmet. Klicka på Start-menyn. Peka på Alla program, därefter Tillbehör. Peka på Systemverktyg och klicka sedan på Diskdefragmenteraren. Klicka på "Defragmentera" knappen.

3 Stäng Defragmentera programmet efter att ha avslutat omorganisera dina filer. Detta kommer att jämna ut sprickorna i systemet, spara utrymme och göra sökvägar lättare för datorn att hitta.

4 Starta om datorn. Datorn kommer nu att återställas till en punkt när det fungerade bättre, och genom att använda defrag programmet, kommer du att ha städat upp allt så att maskinen kommer att fungera utan fel.

Återställ Webbläsare, e-post, och Instant Messenger-inställningar

5 Klicka på Start-knappen.

6 Peka på Alla program.

7 Klicka på Ange programåtkomst och standardprogram.

8 Klicka på datortillverkare.

9 Klicka på "OK." Webbläsaren, e-post och Instant Messenger inställningar kommer nu att återställas till tillverkarens specifikationer.

Tips

  • Det kan vara en bra idé att skapa en backup disk innan du åter datorn.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com