Hur Vidarebefordra en bilaga från ett e-post

March 3

Hur Vidarebefordra en bilaga från ett e-post


E-post vidarebefordran fungerar för mer än vanlig text och kedjebrev; Du kan vidarebefordra bilagor, också. Ibland får du ett e-postbilaga som är precis så roligt eller bra att du vill dela den. Helt enkelt vidarebefordra den bifogade filen hindrar dig från att behöva gå igenom det tråkiga processen att spara filen på skrivbordet, skriver ett nytt meddelande, sedan bifoga den sparade filen till den utgående e-post. Processen för att vidarebefordra bilagor är densamma oavsett vilken e-postklient du använder.

Instruktioner

1 Öppna e-post som innehåller en bilaga som du vill vidarebefordra.

2 Klicka på "Framåt" -knappen i e-postoptions verktygsfältet. Meddelandet visas i ett utgående e-komposition fönster. Den ursprungliga filen ingår som en bilaga i den nya utgående meddelande.

3 Ta bort texten i själva e-postmeddelandet om du vill vidarebefordra endast den bifogade filen, och inte budskapet som ursprungligen följde det. Du kan också lägga till ett nytt meddelande om du vill.

4 Lägg till mottagare och skicka iväg det normalt. Mottagarna får det vidarebefordrade e-post med den ursprungliga bilaga inkluderad.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com