Hur man skickar en helt anonymt e-post

March 4

Ibland kan du känner behov av att skicka ett e-postmeddelande inkognito till en vän, kollega eller chef. Skicka en anonym e-post kan vara användbart när det är en känslig fråga på kontoret som behöver åtgärdas eller om du behöver för att låta någon veta en bit av information utan att avslöja din identitet. Du kan enkelt utföra denna uppgift genom att skapa en ny e-postadress och identitet.

Instruktioner

1 Öppna en webbläsare och gå till en av de många webbaserade e-postleverantörens webbplatser, till exempel Yahoo eller Gmail.

2 Klicka på "Registrera dig" och "Skapa nytt konto" navigation. Ange den begärda informationen. Tänk på att inte använda ditt riktiga namn eller adress i form eller när du skapar en ny e-postadress. Slutföra processen med att registrera dig för ny e-postadress.

3 Loggar in i webbaserade e-posttjänst. Klicka på den nya meddelandeknappen. Skriv in mottagarens e-postadress och ämne i fälten. Skriv meddelandet och kom ihåg att inte skriva ditt riktiga namn. Klicka på knappen "Skicka".


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com