Hur man läser e-böcker på din bärbara dator

March 2

Hur man läser e-böcker på din bärbara dator


Ebook läsare är inte bara för fristående enheter och mobiltelefoner. Du kan också läsa e-böcker på din bärbara dator med eboksläsare programvara. Det finns gratis och betald ebook program att välja mellan. Microsoft, Adobe och öppen källkod utvecklare har alla producerat ebook läsare för användning på din bärbara dator.

Instruktioner

1 Välj en eboksläsare program för din bärbara dator. Några exempel är Reader från Microsoft, Digital Editions från Adobe och open source program som Calibre, FBReader och Flipbook.

2 Ladda ner programmet du valt. De flesta eboksläsare programvara är gratis, så att du kan prova flera program om du vill.

3 Dubbelklicka på filen du just hämtat och programmet kommer automatiskt installera.

4 Öppna mjukvaran och läsa hjälpfilen eller handledning, om det behövs. Varje program är lite annorlunda så bekanta dig med eboksläsare layout och hur du importerar e-böcker innan du börjar läsa.

5 Hitta e-böcker. Din ebook programvara kan ha en sökning gränssnitt direkt i programmet. Tänk på att olika läsare använder olika filtyper. Böcker formaterade för Microsoft och Adobe-program finns tillgängliga från sina egna webbplatser eller ebooks.com. Andra potentiella bokmarknader är Project Gutenberg och The Internet Archive. Titta inte till Amazon för att ge läsbara filer för bärbara ebook program. Böcker på Amazon formateras specifikt för Kindle.

6 Ladda böcker enligt din programvarans instruktioner.

Tips

  • Tusentals gratis böcker finns tillgängliga från Project Gutenberg och The Internet Archive. Dessa är i allmänhet böcker i det offentliga rummet, så att du inte hittar de senaste bästsäljare här. Dessa böcker finns i flera format, inklusive TXT och PDF som kan läsas på någon bärbar dator utan särskild ebook programvara.
  • Hämta ebook program från välrenommerade webbplatser och läsa recensioner om du aldrig har hört talas om företaget innan. Du kan också söka på programmets namn med sökord "problem" eller "problem" för att ta reda på om det har förekommit klagomål om ett företags program.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com