Hur får uppdateringar för Datapilot

March 4

Datapilot erbjuder en rad program som tillåter användare att utföra uppgifter som att ansluta sin dator till Internet via en mobiltelefon. Andra program erbjuder ett sätt att överföra innehåll och data från en gammal mobiltelefon till en ny, eller säkert göra en säkerhetskopia av telefondata. Många datapilotprogram kan ta emot programuppdateringar genom att köra programmet och sedan välja "Update" alternativet. Detta är en kort procedur som gäller uppdateringar av mjukvaran automatiskt.

Instruktioner

1 Öppna datapiloten program som du vill uppdatera.

2 Klicka på "Hjälp" och sedan "Update" och "Check for Updates" om du använder Pix N Tunes, datapilot Företag eller Media FX program. För Mobile Genie trycker det övre vänstra eller högra hörnet av skärmen för att ange underhållsläge och tryck sedan på "Update". För Datapilot Mac, klicka på "Datapilot" och sedan "Leta efter uppdatering". För Dataöverföring Suite, klicka på "Uppdatera" knappen på telefonen bilden, sedan "Sök efter uppdateringar."

3 Ladda ner uppdateringen, om du får ett meddelande om att en aktuell uppdatering finns tillgänglig. När du har hämtat uppdateringen gäller programmet.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com