Hur vet jag om Skickat har mottagits

March 5

Hur vet jag om Skickat har mottagits


Vissa e-postleverantörer erbjuder användarna möjlighet att begära en retur eller läskvitto från mottagaren för att bekräfta att e-postmeddelandet togs emot. Andra e-postleverantörer erbjuder inte en kvitto alternativ, vilket gör att du undrar om den person som du skickade e-post till faktiskt fått det. Lyckligtvis kan du kontakta ett läskvitto tjänst som erbjuder webbaserad spårning. Det finns ingen mjukvara att installera och inget du behöver ändra i datorns programmering för att få bekräftelse på att e-post du skickar tas emot av den avsedda parten.

Instruktioner

1 Navigera till spypig.com eller getnotify.com, som är webbaserade läskvitto tjänster.

2 Fyll i din e-postadress så att SpyPig eller GetNotify kan meddela dig när din e-post tas emot av den avsedda personen.

3 Ge ditt e-postmeddelande en titel för att göra det enkelt för dig att identifiera vilka budskap anmälan är när SpyPig eller GetNotify skickar dig läskvitto.

4 Välj SpyPig eller GetNotify spårning bild som du vill inkludera i din e-post eller ladda upp din egen bild. SpyPig erbjuder grisbilder, en tom bild (vit ruta) som är osynlig för mottagaren och ett meddelande som säger "Jag vet att du har läst min e-post!" GetNotify erbjuder en tom bild (vita rutan) eller din kan ladda upp din egen bild.

5 Klicka på antalet anmälningar du vill ta emot när det gäller e-postmeddelandet du skickar. SpyPig och GetNotify kommer att skicka ett e-postmeddelande varje gång mottagaren öppnar den särskilda e-post.

6 Klicka på knappen aktiveras för att skapa din SpyPig eller GetNotify bild. Bilden visas i en utsedd låda. För SpyPig, högerklicka på musen och kopiera SpyPig bild ur lådan och klistra in den på din e-post, innan nedräkningen har förflutit och aktiverar bilden. Om nedräkningen förflyter innan du klistra in bilden i din e-post får du en felaktig meddelande om att din e-post har öppnats. Om detta skulle inträffa, skapa och starta aktiverings nedräkningen för en ny bild. Om du vill använda GetNotify, klicka på vänster musknapp för att dra och släppa GetNotify spårnings bild i din e-post. Det finns ingen nedräkning med GetNotify.

7 Skicka e-post till den avsedda mottagaren. Kontrollera din e-post för ett bekräftelsemeddelande från SpyPig eller GetNotify om att e-postmeddelandet togs emot.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com