Hur du väljer Bildskärmar

February 12

Hur du väljer Bildskärmar


Att välja rätt datorskärm kan vid första anblicken verka som en svår uppgift. Men genom att systematiskt bestämma vad du behöver av en datorskärm, denna process kan förenklas avsevärt. En mängd olika datorskärm storlekar och tekniker finns, var och en med sin egen kostnad / nyttovärden. Att hitta rätt bildskärmen kan avsevärt förbättra din dator och underhållningsupplevelse, så många skärmar erbjuder bra skärmyta samt utmärkta färger / kontrast för en berikad multimediaupplevelse.

Instruktioner

1 Bestäm storleken på datorskärmen som du behöver. De flesta skärmar är widescreen med storlekar mäts diagonalt. Stora skärmar (22 tum eller mer) är användbara för A / V-redigering och multimedia aktiviteter.

2 Bestäm monitor kontrastförhållande (vitt till svart) som du behöver. LCD-skärmar har kontrastförhållande runt området 40-50,000: 1, medan LED-skärmar kan ha kontrastförhållande på 5.000.000: 1 eller mer. Höga kontrastförhållanden är bra för grafik och videoredigering.

3 Bestämma svarstiden som du behöver. Lägre svarstider resulterar i en mer flytande bild, särskilt under snabba actionsekvenser i videospel. Många bildskärmar har svarstider på mindre än 8 ms, vilket bör vara tillräckligt för de flesta användare. Låg svarstider (2 ms) kan vara nödvändig för datorspelare.

4 Sök återförsäljare online och lokala elektronikaffärer för att hitta det bästa priset på skärmen som du vill köpa. Läs recensioner för att få en uppfattning om produktens kvalitet.

5 Ställ in din nya datorskärm.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2019 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com