Hur unbox och installera iMac 21,5 tums dator

February 24

IMac är Apples linje av stationära datorer, finns i två storlekar: En modell har en 21,5-tums skärm, medan den andra kommer med en 27-tums skärm. I sin grundkonfiguration, kommer den 21,5-tums modellen utrustad med en 2,5 GHz Quad-Core Intel Core i5-processor, 4 GB 1,333MHz DDR3-minne, en 500GB hårddisk och en AMD Radeon HD 6750M grafikprocessor. En av de enkla nöjen i köper en ny dator är den första handlingen att ta bort den ur förpackningen, även känd som "unboxing".

Instruktioner

1 Placera iMac ruta på en stabil yta, med bärhandtaget uppåt. Använd en mattkniv eller sax för att klippa bandet säkra toppen av lådan på plats. Dra öppna toppen av lådan, följt av kartong panelen under.

2 Hitta och ta bort den lilla kartongen sittande inom två stora bitar av skum. Ställ den lilla kartong åt sidan. Ta bort de två stora bitar av skum och ställ dem åt sidan. Ta bort strömsladden från iMac rutan och ställ den åt sidan.

3 Nå in i iMac rutan och grepp underkant datorns bildskärm. Dra datorn uppåt tills den kommer fri av lådan. Ställ in datorn på ytan du tänker använda för installation. Ta bort täck från skärmen och ställ den åt sidan. Dra av plastfilmen fäst på framsidan av displayen.

4 Öppna den lilla kartongen och ta bort det trådlösa tangentbordet, följt av den trådlösa musen. Utdrag tangentbordet och musen från sina plastpåsar. Placera mus och tangentbord på installationsytan, i närheten av datorn.

5 Undersök baksidan av datorn. Det runda hålet i datorns stödstativet. Sätt den cirkulära änden av strömsladden genom hålet. Anslut den runda änden av strömsladden till motsvarande port på baksidan av datorn. Anslut sladdens andra ände till en närliggande eluttag. Om du tänker ansluta datorn till ett Ethernetnätverk, anslut nätverkskabeln till motsvarande port placerad till vänster om datorns strömport.

6 Vänd tangentbordet genom att trycka på strömbrytaren sitter på höger sida av enheten. Slå på musen genom att ställa strömbrytaren sitter på undersidan av enheten till läge "på". Slå på datorn genom att trycka på strömbrytaren, som ligger på det nedre högra hörnet av den bakre panelen.

7 Vänta på att datorn ska starta upp. När "Setup Assistant" öppnas genom att följa instruktionerna på skärmen. Öppna Apple-menyn genom att klicka på ikonen för ett äpple som ligger i det övre vänstra hörnet på skärmen. Välj "Programuppdatering" och följ instruktionerna. Öppna Apple-menyn och välj "Systeminställningar." Granska aktuella inställningar och göra eventuella ändringar.

Tips

  • Det kan vara bra att ha en andra person hålla iMac boxen som du drar ut datorn.
  • Datorns trådlös mus och tangentbord kommer med batterier som redan är installerade.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com