Hur man använder Microsoft Excel 07

August 14

Hur man använder Microsoft Excel 07


Om du har använt tidigare versioner av Microsoft Excel, till exempel 2003, XP eller 2000, vilket gör övergången till Microsoft Excel 2007 kan vara svårt. De välkända verktygsfält i tidigare versioner är borta. I deras ställe är något som kallas "The band." Du kanske inte ens kunna hitta menyn "Hjälp". Innan du kastar in handduken och gå på jakt efter Excel 2003, men blir mer bekant med den senaste versionen av den här Microsoft Office-program.

Instruktioner

1 Hur man använder Microsoft Excel 07


Göra ett diagram. Att skapa ett diagram i Excel 2007, gå till "Infoga" -fliken i menyfliksområdet. Välj en typ av diagram från diagramgruppen på fliken, eller klicka på "Chart dialogrutepilen" i det nedre högra hörnet av diagrammet gruppen.

2 Hur man använder Microsoft Excel 07


Sortera data. Att sortera celler i kolumnerna baserat på kriterier som du bestämmer, gå till "Data" -fliken i menyfliksområdet. Klicka på "Ordna" i "Sortera och filtrera" grupp.

3 Hur man använder Microsoft Excel 07


Ställ in layouten på kalkylblad sidan. Gå till "Sidlayout" -fliken i menyfliksområdet. I "Utskriftsformat" grupp, kan du ställa in marginalerna, ändrar sidorienteringen och mer.

4 Hur man använder Microsoft Excel 07


Sätt ett sidhuvud eller sidfot. Gå till "Infoga" -fliken i menyfliksområdet. Välj "Sidhuvud och sidfot" från "Text" grupp. Väljer att arbeta i antingen sidhuvudet eller sidfoten i dialogrutan.

5 Hur man använder Microsoft Excel 07


Sätt funktioner. Gå till "Formler" -fliken i menyfliksområdet. Klicka på "Infoga funktion" knappen för att öppna "Infoga funktion" i dialogrutan eller välj en funktion i "Function Library" grupp.

Tips

  • Om du inte kan hitta ett kommando i bandet, lägga till den i verktygsfältet Snabbåtkomst. Klicka på rullgardinspilen i slutet av verktygsfältet Snabbåtkomst och klicka på "Anpassa verktygsfältet Snabbåtkomst." Välj kommandot från listan, klicka på "Lägg till" och sedan "OK".

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com