Hur Recover My Fil 3,98

August 17

Recover My Filversion 3,98 är en specialdesignad datorprogram för att hjälpa återställa filer efter att de har tagits bort. Ibland en fil kommer att tas bort och sedan senare behövs i framtiden, andra gånger en hel hårddisk kommer att formateras, rensa filer från enheten. Hursomhelst, Recover My Files 3,98 är där för att hjälpa till att få dessa filer tillbaka så att de kan vara användbara igen.

Instruktioner

1 Öppna "Recover My Fil 3,98." Om du för närvarande inte har det kan du köpa den från länken (se Resurser). Observera att det finns en demoversion tillgänglig för gratis från platsen, och det kommer att skanna systemet precis som den fullständiga versionen, men det kommer inte att tillåta en användare att spara och återställa filer som identifierats efter skanningen.

2 Välj en av de fyra skanningsalternativ. Det finns en uttrycka och komplett fil sökmetod, liksom uttryckliga och fullständig återhämtning skannar (detta är för hårddiskar som omformate misstag). Klicka på "Nästa" efter den typ av skanning har valts.

3 Välj den enhet eller mappar som du vill ska skannas. Om du känner filerna ursprungliga plats när det togs bort, kommer det att spara tid bara för att scanna den del av enheten. Klicka på "Nästa" en gång och sedan "Start". Recover My Files 3,98 kommer nu skanna de valda enheterna och filer från filer som tidigare har tagits bort.

4 Välj de filer du vill återställa genom att markera rutan bredvid deras namn. Klicka på "Spara" som är precis ovanför markeringen filen och filerna kommer att återvinnas tillbaka till sin ursprungliga plats på hårddisken. Om du vill att de placeras på en annan plats kan du klicka på "Spara som" och sedan ange var du vill att de ska gå.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2023 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com