Åtkomst nekad i Vista Print to XP

May 15

Åtkomst nekad i Vista Print to XP


Du kan tilldela behörigheter för varje användare i nätverket när du konfigurerar en delad skrivare i Windows XP. Om du inte ger tillgång till en användare, erhåller användaren "Åtkomst nekad" visas när du försöker skriva ut till enheten. För att åtgärda detta problem, du lägga till användaren i skrivarens behörighetsinställningar. Detta sker i de delade skrivarinställningar på dator med Windows XP.

Instruktioner

1 Klicka på Windows XP "Start" i menyn. Klicka på "Skrivare" för att visa skrivare som är installerade på datorn. Högerklicka på den skrivare du delar i nätverket och välj "Egenskaper".

2 Klicka på fliken "Säkerhet". Klicka på "Lägg till" knappen för att lägga Vista användaren skrivarens behörigheter. I det öppnade fönstret, skriv namnet på användaren i textrutan och klicka på "Check Name". Detta verifierar att användaren namn finns på datorns nätverksinställningar.

3 Kontrollera "Tillåt" för att göra det möjligt för användaren att skriva ut på skrivaren, och klicka på "OK" för att spara inställningarna. Klicka på "OK" igen för att spara behörighetsinställningarna. Vista användaren har nu behörighet att skriva ut till XP skrivaren.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com