Hur man gör Emblem utan BC på "Roblox"

June 4

Hur man gör Emblem utan BC på "Roblox"


Online-spelet "Roblox" ger medlemmar av den tillverkar Club med möjlighet att skapa och dela ut märken, för kostnaden för 100 Robux. Om du vill ge besökarna märken utan att köpa en månadsabonnemang, skapa en provisorisk märke med hjälp av en bild och Lua skript. En provisorisk emblem inte erbjuda mångsidigheten hos en officiell Roblox emblem, och till skillnad från en officiell emblem, kan en provisorisk märke inte sparas på din sida eller stanna med användare när de besöker din plats.

Instruktioner

1 Öppna ett bildredigeringsprogram såsom GIMP, Photoshop eller Coreldraw. Öppna den bild du vill använda som ett märke och klicka på "Shape" alternativet. Dra en cirkel över bilden så att cirkeln omfattar så mycket av bilden som möjligt. Använd "Bucket" verktyg för att stänga av området utanför cirkeln svart.

2 Spara bilden som "New emblem" och avsluta programmet. Besök en foto imaging webbplats och ladda upp din bild. Kopiera texten som visas i "URL" rutan.

3 Besök Roblox sidan av den plats du vill redigera. Klicka på knappen "Redigera".

4 Sätt ett tomt script utrymme. Klicka på "Infoga" rulla på "Script."

5 Visa bilden av märket. Placera markören i "Script" text-fältet och ange Lua bild kommandot "image.load." Efter kommandot klistra in webbadressen till bilden, inom parentes, till exempel: "image.load (" URL ")."

6 Skriv en funktion som visar bilden, till exempel: ". End" "-funktion emblem ()", "image.load (" URL ")"

7 Ange villkoren för märket. Till exempel skriva ett kommando som automatiskt tilldelar människor med märket när besöka din plats: "om Players.PlayerAdded. Ansluta (badge)"


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com