Hur man använder Iomega Portable Hard Drive

October 20

Hur man använder Iomega Portable Hard Drive


Iomega bärbara hårddiskar är en lösning extern lagringsenhet så att användarna kan flytta filer från den interna hårddisken på en dator, förbättra hastighet och prestanda utan att förlora värdefull data. Till skillnad från fristående externa enheter, Iomega enheter har en plug-genom gränssnittsmodulen som ansluter via Firewire eller USB-porten på datorn.

Instruktioner

1 Sätt i installationsskivan för hårddisken i CD-enheten på datorn. Vänta tills CD för att ladda, eller dubbelklicka på cd-ikonen i "Den här datorn" eller "Finder".

2 Klicka på "OK" för att läsa in Iomega drivrutiner till datorn.

3 Anslut gränssnittsmodulen till datorn med en FireWire-eller USB-kabel. Om den gröna lampan på gränssnittsmodulen inte tänds, anslut gränssnittsmodulen till en väggmonterad eluttag med hjälp av strömadaptern.

4 Anslut hårddisken till toppen av åtkomstmodulen. Externa hårddisken kommer att dyka upp i Finder eller Min dator, genom vilka filer och data kan läggas till enheten.

5 Mata enheten genom att välja "Säker borttagning av maskinvara" i det nedre högra hörnet på skrivbordet i Windows och dubbelklicka "Iomega Portable Hard Drive" eller klicka på "Mata ut" bredvid enheten i din Mac "Finder" fönster .


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com