Hur Refill en Epson T0481 bläckpatron

January 20

Hur Refill en Epson T0481 bläckpatron


Epson T0481 (T048120) bläckpatronen är kompatibel med ett antal bläckstråleskrivare Epson Stylus Photo-skrivare. Patronen är liten i storlek och väger bara ett pund, vilket är varför du måste vara mycket försiktig vid påfyllning det. Patronen har en komplex konstruktion och ett chip installerad på den för att förhindra återfyllning. När bläcket tar slut på bläck, spelar chip & rsquoen; t att skrivaren ska använda den igen, om du åter chipet med hjälp av en tter enhet. Den tter är en liten, billig verktyg som du kan köpa från en kontorsmaterial butik. Innan påfyllning kassetten, måste du först återställa det.

Instruktioner

Återställning TO481 Patron

1 Stäng av både skrivaren och datorn som är ansluten till den.

2 Anslut återställningsverktyg till skrivaren med kabeln som medföljde tter.

3 Anslut datorn till skrivaren med skrivaren och rsquo; s USB-kabel.

4 Anslut nätkontakten till tter, och slå på skrivaren och datorn.

5 Tryck på den verkställande knappen på återställningsverktyg och släpp den i två sekunder. Detta kommer att göra det möjligt för resetter att konfigurera sig själv enligt den specifika skrivarmodellen.

6 Tryck på den verkställande knappen på tter igen och släppa i två sekunder. Det wil sedan skicka kommandot bläck reset den till skrivaren och skrivaren skriver ut ett bekräftelsemeddelande. Se till att det finns papper i pappersfacket innan du åter chipet.

Påfyllning TO481 Patron

7 Gummihandskar och placera tidningar på golvet för att undvika färgning golvet med bläck.

8 Göra ett litet hål med användning av tummen borr. Du måste borra hål precis ovanför & ldquo; Push & rdquo; knappen på patronen.

9 Borra ett hål framför det första hålet, något mot Epson etikett. Detta hål kommer att användas för ventilation.

10 Fyll sprutan med 20 ml av bläck och stick in nålen i påfyllningshålet, som är det första hålet som du borrade. Fylla patronen mycket långsamt. Du kommer att märka luftbubblor kommer ut ur ventilationshålet när du lägger bläck genom det andra hålet. Detta är helt normalt. Men när bläcket börjar bubbla från påfyllningshålet, ta bort sprutan och torka bort överflödigt bläck från patronen.

11 Byt ut kassetten i skrivaren och kör ett par rengöringscykler.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com