Hur ansluta flera USB-skrivare

May 25

Hur ansluta flera USB-skrivare


Om du arbetar på ett kontor inställning, kan du behöva flera skrivare för olika typer av utskrifter. Du kan ansluta alla dina skrivare till en dator via USB-porten. Varje USB-port kan hantera upp till 256 enheter, vilket gör att du gott om utrymme för alla dina skrivare och andra USB-tillbehör.

Instruktioner

1 Anslut den första skrivaren till datorn med USB-skrivarkabeln. Datorn kommer automatiskt identifiera och installera skrivardrivrutiner. Om du har ett begränsat antal USB-portar, använder USB-hubb som gör det möjligt att ansluta flera USB-enheter till en enda USB-port. Anslut hubben till USB-porten och anslut sedan skrivarna i USB-portarna är belägna på navet.

2 Anslut den andra skrivaren till datorn eller nav med USB-skrivarkabeln. Återigen kommer datorn att identifiera och installera drivrutinerna för skrivaren. Fortsätt att upprepa detta steg tills alla skrivare är anslutna.

3 Öppna Start-menyn och klicka på "Egenskaper för skrivare" på höger sida. Den exakta formuleringen kommer att variera beroende på vilken version av Windows du kör.

4 Högerklicka på den skrivare som du kommer att göra de flesta av dina utskrifter från i "Skrivare" fönstret och välj "Använd som standardskrivare." Detta kommer att vara skrivaren som utskrifterna automatiskt skickas till. Ange en annan skrivare som ska användas för enskilda utskriftsjobb i utskriftsalternativ från de program du kommer att skriva ut från.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com