Hur man bränner direkt till en DVD med bemyndiga mjukvaran

May 30

Hur man bränner direkt till en DVD med bemyndiga mjukvaran


DVD-programvara kan du skapa spelbara DVD-skivor för användning på en PC eller fristående spelare. Du kan fylla DVD-skivor med videoinnehåll från vilken källa som helst så länge innehållet är i DVD-Video-format. När du har valt videon för placering, det är bara en fråga om att använda författarprogram för att bränna videon direkt på skivan. Många tidigare författarprogram inte erbjuda direkt-till-skiva alternativ, men nyare teknik har genomfört den, så att du kan bränna dina videosamlingar med några enkla kommandon.

Instruktioner

1 Använd en video converter program som Konvertera X till DVD av VSO Software, Aiseesoft DVD Converter Suite eller Movkit Pack Platinum (se Resurser) för att konvertera avi eller Mkv videofiler till DVD-format för att bränna dem på skiva.

2 Starta en DVD-programvara kan skriva DVD-skivor direkt från själva programvaran, som Nero Burning ROM, DVD Copy från DVD Fab eller Aiseesoft DVD Copy (se Resurser). Välj "DVD" från menyn destination val, välj "Ny kompilering" för att öppna inställningsfönstret.

3 Välj "DVD-Video" i inställningsfönstret för att varna den programvara som du bränner en videoskiva kompatibel med PC-baserad mjukvara och fristående hårdvara DVD-spelare. Sätt en kontroll i rutan bredvid "Skriv" för att skriva den kompilerade DVD-video till skiva snarare än spara den som en fil på hårddisken, sedan välja "Skriv Speed" för bränningen som är upp till skriv hastighetskapacitet DVD-enheten. Kontrollera dina val genom att trycka på "Ny" eller "OK" och gå vidare till val webbläsaren DVD-fil.

4 Använd webbläsarfönstret som öppnas efter kontroll för att bläddra din hårddisk tills du når platsen för dina DVD-videofiler. DVD-videofiler är sådana med en VOB, .BUP eller IFO förlängning. Använd rullgardinsmenyn i filvalsfönstret att välja storlek på DVD du bränner, typiskt ett enda skikt DVD-5 eller dual layer DVD-9. Markera den fil du vill använda för DVD-Video och klicka på "Lägg till" pilen för att flytta den till samlingsmappen. Antalet filer du kan lägga begränsas av storleken på DVD som du bränner. Titta på storleksindikatorn längst ned på skärmen för val att notera den tillsatta mängden och den punkt där du har fyllt den valda DVD storlek.

5 Klicka på "Burn" -knappen i huvudmenyn för kompileringsfönstret att fortsätta till Bränn kompilering. Placera en kontroll i rutan bredvid "Verifiera skriven data" att instruera programmet att gå över Brända data och jämföra den med videofiler för att göra säker på att det inte fanns några bränna fel. Placera en tom skiva i den valda skivstorleken i DVD-brännare, och tryck sedan på knappen "Bränn".

6 Vänta tills programmet för att bränna alla videofiler till skiva, kontrollera informationen och mata ut skivan. Stäng redigeringsprogrammet, då öppen programvara DVD-spelare för att titta på skivan eller ta ut skivan ur systemet och spela upp den i en hårdvaru DVD-spelare.

Tips

  • Välj en skrivhastighet en hastighet lägre än din högsta skrivmöjlighet för att undvika fel på grund av buffertöverskridningar.
  • Alla DVD-videofiler måste placeras i VIDEO-TS katalog DVD att spelas upp automatiskt på en DVD-spelare, annars måste du välja videofiler för lek manuellt.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com