Hur man använder Tab funktion i Firefox (Mac och Windows)

April 7

Flikar har blivit ett populärt sätt att surfa många webbplatser på en gång. Mozilla Firefox är en av de mest använda webbläsare på grund av dess fliken funktioner. Flikar kan du visa flera webbsidor i ett enda programfönster.

Instruktioner

1 Öppna en ny flik genom att välja "File" och "Ny flik." Du kan också öppna en ny flik genom att trycka Ctrl-T, högerklicka på en länk, hålla nere Ctrl-tangenten samtidigt som du klickar på en länk eller skriva en webbadress i adressfältet och trycka Alt-Enter. Om du använder en Mac kan du också sammanhang klicka på en länk.

2 Välj vilka flikar webbsida du vill titta på genom att klicka på fliken samband. Det är lätt att navigera runt många sidor inom samma programfönstret på detta sätt. När du är klar tittar på en webbsida, kan du stänga fliken individen genom att klicka på det röda krysset i högra hörnet av fliken.

3 Kom åt dina avancerade inställningar genom att klicka på menyn "Verktyg", välja "Alternativ" och klicka på "Flikar" -fliken. Om du använder en Mac, öppna menyn genom att klicka på "Firefox" och "Alternativ".

4 Klicka på motsvarande rutorna för att ange om du vill länkar som du klickar på för att öppna i en ny flik eller i den aktuella fliken. Du kan också ställa in om du vill ha en varningsfönster visas när du klickar på för att stänga webbläsarens meny med flera flikar öppna.

5 Besök Mozillas webbplats för att hitta och ladda ner add-ons för att få fler funktioner av din flikar.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com