Problem på fullskärms arbetar på en dator

August 3

Problem på fullskärms arbetar på en dator


Titta på video i helskärm på datorn gör din datorskärm nästan verkar som om det vore en TV-apparat, gör det möjligt att ersätta TV i vissa fall. Men ibland finns det problem med datorn går till helskärm och detta kan vara för en mängd olika skäl, allt från programvarukrav, hårdvarukrav eller bara misskötsel av datorprogram.

programvaru~~POS=TRUNC

Att titta på video online, i allmänhet, men i synnerhet i helskärm, kommer din dator måste ha vissa typer av programvara installerad på den så att den kan arbeta med webbläsaren. Programmet innehåller webbläsaren själv, som Safari, Firefox eller Internet Explorer. Den senaste versionen av Adobe Flash Player är en integrerad operativsystem, eftersom det är vad de flesta filmer på Internet kommer att spela på. Ett operativsystem som också förs fram som Windows XP eller Mac OSX måste också vara på datorn för dessa helskärmsläge kapacitet.

hårdvaru~~POS=TRUNC

Ibland helskärm inte kommer att spela på datorn eftersom datorn inte kan behandla informationen tillräckligt snabbt för att effektivt spela video i helskärm på skärmen. Detta beror allt på storleken av filmerna och mängden RAM-minne datorn har, gör det möjligt att mycket snabbt bearbeta stora mängder information. Ibland kan en större grafikkort måste installeras, så att datorn kan hantera vissa större videoklipp i helskärmsläge-men detta är ofta endast under särskilda omständigheter. Kontrollera de krav som anges på hemsidan för den video du försöker att titta på och se om du behöver uppgradera din dator på något sätt.

Stäng Applications

Som video behöver en stor mängd minne för att köra effektivt, särskilt i ett större format som på en helskärm av en dator, desto mer har att arbeta med, desto bättre kommer det att köras. Detta innebär att du bör stänga alla andra öppna program på datorn, eftersom dessa ofta suger minne från program som är tänkt att vara igång din video. Efter att ha stängt alla andra program, prova att spela video i fullskärmsläge. Om det fortfarande inte fungerar då du vet att problemet är antingen programvara eller hårdvarunära.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com