De bästa sätten att Buntbands Datorer

August 21

Även om du har en enkel datorkonfiguration, har du antagligen behandlat datorkabel frågor minst en gång i ditt liv. Trassliga röran som kan bilda bakom skrivbordet från några kablar vara i omedelbar närhet av varandra kan vara oerhört frustrerande, särskilt om du försöker räkna ut där varje kabel går. Det finns ingen anledning att oroa sig eller vara frustrerad längre, men för med några enkla buntbands strategier, kan du vara på god väg till en ren skrivbord och snyggt kablage.

Buntband och Fästen

Buntband är en gammal beprövad teknik för un-belamra datorns kablar. Du kan använda buntband, flexibla metallband eller ens kardborrband för att säkra kablarna tillsammans. När binda dina kablar, försök att undvika krympning dem, eftersom detta kan skada ledningar som är under plastkabelytan. Dessutom bör du undvika att binda elkablar intill nätverkskablar, eftersom strömmen kan störa signalerna som reser genom nätverkskablarna. Du kan också prova att använda kabelfästelement, som är små plastclips som fäster ditt skrivbord eller vägg med en självhäftande baksida och har en flexibel del på framsidan som gör att du kan fästa kablarna till det. Detta låter dig hålla kablarna bunden till skrivbordet, vägg eller golv så att du inte snubblar på dem eller få dina fötter trassla in sig i dem.

Kabel Hiding Tekniker

När binda dina kablar upp, försök att gruppera dem tillsammans så att kablar till liknande enheter är anslutna till varandra. Detta kommer inte bara att göra grupper anknutna kablar mer prydliga ut, men det kommer också att göra kablar för en viss enhet lätt att hitta. Du kan också experimentera med olika sätt att gömma kablar på skrivbordet genom medel som skär hål i skrivbordet för att kortsluta kablarna genom eller genom att använda tråd rack som rymmer stora mängder lindade kablar. Ett bra exempel på detta är att använda en tråd metall förvarings rack som både ett buntband plats (du kan loop kablarna runt och binda dem till metallstänger) och som ett sätt att organisera din datorutrustning genom att stapla den i de olika delarna av racket. Anordningarna kommer att vara nära varandra, så att kablaget inte behöver vara mycket lång, och metallen på kuggstången är en kick att ansluta kablarna till.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com