Hur man tar bort SQL Server 2005 Express Tools

September 13

Hur man tar bort SQL Server 2005 Express Tools


SQL Server Express ger utvecklare med en lätt hanteringskonsol för SQL-programmering. Verktygen är installerade på din utvecklingsdator när du installerar SQL Server Express. Dessa komponenter kan tas bort i Windows kontrollpanel. Men vissa användare få svårt att ta bort verktygen helt från maskinen. Ett registervärde manuellt bort för att slutföra avinstallationen för användare som har problem med borttagningsproceduren Express.

Instruktioner

1 Klicka på Windows "Start" och välj "Kontrollpanelen." Dubbelklicka på "Lägg till eller ta bort program." Om du har Vista eller Windows 7, är på ikonen "Program och funktioner."

2 Klicka på ikonen "SQL Server Express Tools" och klicka på "Ta bort." Ett fönster öppnas verifiera att du vill ta bort programmet. Klicka på "Ja". Det kan ta flera minuter för programvaran att avinstallera på maskinen.

3 Klicka på Windows "Start" och välj "Kör". I textrutan anger du "regedit" och klicka på "OK" för att öppna Windows Registereditorn.

4 Navigera till "HKLM \ SOFTWARE \ Microsoft \ Microsoft SQL Server" nyckel i registret. Högerklicka på nyckeln märkt "90" och välj "Ta bort". Klicka på "Ja" på bekräftelseskärmen.

5 Starta om datorn för registerändringar att träda i kraft. Den uttryckliga verktyg avlägsnas från maskinen fullständigt.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com