Hur kan man förhindra Facebook-grupp Trolls

August 16

Hur kan man förhindra Facebook-grupp Trolls


Beroende på vilken typ av Facebook-grupp, kanske du inte vill att Facebook samhället i stort att få tillgång till dess innehåll. Om du upptäcker att en Facebook-medlem är trolling runt - besöker ofta och lämnar negativa kommentarer - ändra sekretessen för din grupp att begränsa tillgången till den. Endast gruppadministratörer får ändra sekretessinställningen för en grupp. Om trolling parten är för närvarande en gruppmedlem ska administratören också ta bort honom genom att gå till medlemslistan och klicka på "x" bredvid hans namn.

Instruktioner

1 Peka din webbläsare till Facebook hemsida.

2 Klicka på namnet på gruppen i den vänstra kolumnen på startsidan. Om du inte ser gruppen, klicka på den blå "Mer" länken i avsnittet gruppen att avslöja hela listan med dina grupper.

3 Klicka på den grå länken "Redigera grupp" i den högra sidan av grupprofil, omedelbart till höger om en liten ikon av en dyna av papper och penna.

4 Klicka på den grå ikonen i "Privacy" linje och välj "Secret" eller "Privat" från rullgardinsmenyn. Göra en grupp hemlig gör det helt osynlig för alla utom medlemmar. En privat grupp kommer att dyka upp i sökresultaten och listas på medlemmarnas profiler, men innehållet i gruppen kommer att döljas från alla men medlemmar.

5 Klicka på "Spara ändringar" längst ner i fönstret.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com