Hur man verifiera min adress för PayPal

September 29

Hur man verifiera min adress för PayPal


Även bekräftar din adress med PayPal inte krävs, gör processen ger säljarna med ett extra lager av säker på att du är en legitim köpare med en legitim betalningsmetod. PayPal ger användarna med tre olika sätt att bekräfta deras adresser, bland annat tillsätta ett kreditkort för att ditt PayPal-konto, ansöka om PayPal Mastercard eller begär PayPal för att skicka dig en bekräftelsekod via e-post. Det sista alternativet är endast tillgängligt för kontohavare som har fått sina PayPal-konton öppen i minst 90 dagar.

Instruktioner

Ange dina kreditkortsuppgifter

1 Klicka på "Mitt konto" längst upp i ditt PayPal-konto skärmen och placera markören över "profil" rubrik.

2 Välj alternativet "Lägg till eller redigera kreditkort" från rullgardinsmenyn.

3 Klicka på den orangea knappen "Lägg till ett kort" och ange ditt kreditkortsuppgifter exakt som det står på kortet. Dubbelkolla uppgifterna och klicka på "Lägg kort" för att lägga till kredit- eller betalkort till ditt konto. När informationen anges kommer PayPal kontrollera riktigheten av informationen. Om informationen visar sig vara korrekt, en "bekräftat" tagg visas bredvid din PayPal tilltalar.

Ansöka om PayPal kreditkort

4 Klicka på "Produkter och Tjänster" -fliken i ditt konto

5 Välj alternativet "Visa alla PayPal produkter" och klicka på PayPal Extra Master länk. Detta tar dig till huvudinformationssidan för PayPal kreditkort.

6 Klicka på den orange "Ansök nu" -knappen och fylla i ansökan detaljer i den medföljande fält. När du är klar, se över villkoren och klicka på "Godkänn och fortsätt" för att behandla din ansökan. PayPal hanterar de flesta applikationer inom 30 sekunder.

Bekräfta med Mail

7 Klicka på länken "Security Center" i övre högra hörnet på ditt PayPal-konto sida.

8 Rulla längst ned på sidan och klicka på "Säljaren Protection". Länken är beläget i den blå-skuggade rutan med titeln "Alla Säkerhet och skydd ämnen."

9 Klicka på "Address Bekräftelse" fliken på vänster sida av skärmen och välj "Alternativ adress bekräftelsen." Detta tar dig till sidan där du kan begära att PayPal verifiera din adress via e-post.

10 Läs kraven för alternativ adress Bekräftelser att se till att du har rätt att verifiera din adress med denna metod. Enligt PayPal, måste du vara en amerikansk medborgare, ha en köpare Rykte antal åtminstone 10, har en verifierad bankkonto ansluten till ditt PayPal-konto och har haft ditt PayPal-konto för mer än 90 dagar.

11 Fyll i formuläret med den adress du vill verifierad och klicka på knappen "Bekräfta adress". Du måste ange ditt hem faktureringsadress. Postboxar accepteras inte.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2019 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com