Hur man installerar en Bluetooth-skrivare

January 9

Bluetooth-kompatibel skrivare är konfigurerade med trådlösa kommunikationsmöjligheter som gör datorn till nätverket med hårdvaran utan någon fysisk anslutning. Dessa speciella skrivare enheter blir mer framträdande i vår digitala tidsålder, på grund av de fördelar som centreras runt bekvämlighet, snabb installation och användarvänliga. Vem som helst kan installera och använda denna tekniskt förbättrade skrivarenheten.

Instruktioner

Hur man installerar en Bluetooth-skrivare

1 Slå på din Bluetooth-teknik på både datorn och skrivaren. Datorn bör ha en Bluetooth-ikonen på datorns skrivbord. När Bluetooth portal öppnas, bör du se en navigerings menyrad längst upp på portalen skärmen. Klicka på "File" eller "Alternativ" och hitta din anslutningsinställningar. Klicka på "Enable" eller "Power On" att placera datorn i Avkänningsläge. Datorns Bluetooth-ikon visas på aktivitetsfältet.

2 Konfigurera och kraft på skrivarens Bluetooth-funktion. Bluetooth-skrivare, å andra sidan, kommer att ha knappkommandon för att driva på din Bluetooth-funktion. Denna knapp kommer att ha Bluetooth symbol på det. Håll den här knappen tills Bluetooth anslutningsinställningar visas på LED-skärm. Rulla ned listan Anslutningsinställningar och välj åtgärd eller kommandot utsetts för att driva på din Bluetooth-funktion för Avkänningsläge.

3 Lägg till skrivaren till datorns "Guiden Lägg till skrivare" för att initiera installationsprocessen manuellt. Klicka på "Start" -ikonen på skrivbordet i aktivitetsfältet och öppna mappen Kontrollpanelen på Start-menyn drop box. När kontrollpanelen laster, se till att skärmen är konfigurerad till Kontrollpanelen Hem, snarare än klassiskt läge. I kontrollpanelen, kommer du att se en miniatyrmappikon märkt "Maskinvara och ljud." Tillgång denna mapp och klicka på delämne länken "Skrivare". När Skrivare explorer visas, klicka på "Lägg till en skrivare." När skärmen Lägg skrivarguiden visas klickar på det andra alternativet "Lägg till ett nätverk, trådlös eller Bluetooth-skrivare." Datorn kommer nu att börja söka efter skrivarens Bluetooth-signal.

4 Klicka på "Installera" när datorn har upptäckt skrivaren. Skrivarens virtuella drivrutiner startar automatiskt installerar dess komponenter till din dator. (Skrivarens drivrutiner fungerar som installationsprogrammet för skrivaren att bli funktionellt på din dator.) Du måste välja denna åtgärd för att slutföra installationen framgångsrikt. Skrivarens virtuella förare port visas när skrivarens komponenter fil har installerats. Skrivartillverkaren ikon kommer att vara din indikation på att installationen är klar.

Tips

  • Båda enheterna måste vara i identifieringsläge för en enhet anslutning till vara made.Enable din Bluetooth på båda enheterna innan du försöker installera printer.Try hålla både datorn och skrivaren på nära håll när du försöker göra din första connection.Keep i ihåg att varje Bluetooth modell skrivare är initialt densamma, om installation, men vissa program konfigurationer beroende på skrivartillverkaren. Därför är det viktigt att hålla din tillverkarens installationshandbok för referens.
  • Se till att både datorn och skrivaren har Bluetooth-kapacitet. Om båda enheterna inte är Bluetooth-kompatibel, kommer det att finnas något sätt kommunikation kan göras mellan de två enheterna och skrivaren kommer inte att fungera properly.You måste välja "Install" i guiden lägg till skrivare för att säkerställa att skrivaren är fullt fungerande.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com