Hur man tar bort tryckande av varumärken från ett Word-dokument

August 21

Om du märker kvartalet lådor dras längs de övre och nedre hörnen av utskrivna Word-dokument, det är tryckande av varumärken - specifikt, de är skärmärken. Professionella skrivare använder dessa märken som guider när de beskära dokument i produktionen. Men när du skriver ut ett dokument hemma, du inte behöver dem. Microsoft Word har en inställning som gör det möjligt för varumärken. Det finns också en bugg i Word som gör att de visas när du har den kinesiska - både förenklad och traditionell - koreanska eller japanska Språkpaket aktiverad. Avaktivera dessa märken med bara några klick.

Instruktioner

Deaktivera Printing Marks

1 Öppna Microsoft Word.

2 Välj "Verktyg" och "Alternativ" från huvudmenyn. Detta öppnar dialogrutan Alternativ.

3 Välj "Visa" -fliken.

4 Rensa markeringen i "Textgränser" kryss ligger under utskrifts- och webblayout avsnitt.

Inaktivera Språkpaket

5 Klicka på "Start" knappen för att öppna Start-menyn i Windows.

6 Välj "Alla program", "Microsoft Office", "Microsoft Office-verktyg" och "Microsoft Office Språkinställningar." Detta öppnar Microsoft Office Språkinställningar dialogrutan.

7 Välj ett språk från "Aktiverad" lista. För att välja flera språk, håll "Ctrl" -tangenten samtidigt som du klickar olika språk.

8 Klicka på knappen "Ta bort". Du kan se ett bekräftelsemeddelande som frågar om du vill fortsätta. Klicka på "Ja" -knappen.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2019 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com