Avinstallera Power Pro 7

November 15

Avinstallera Power Pro 7


Generellt är de flesta program som är installerade i Microsofts Windows operativsystem är löstagbara via Kontrollpanelen. Detta beror på att avinstallera körbara är kopplad till ta bort program funktion i Windows. Även om detta är fallet för Power Pro kan Windows visa ett fel under avinstallationen. Detta inträffar när programmet eller tjänster som ansvarar för användning av Power fortfarande körs. Windows kommer inte att avinstallera programmet om avinstallera körbara inte innehåller instruktionerna för att göra det. Den enklaste lösningen är att avinstallera Power medan i Windows felsäkert läge.

Instruktioner

1 Starta om datorn. Ständigt och upprepade gånger trycka på "F8" på tangentbordet när datorn startar om tills du ser menyn "Avancerade startalternativ".

2 Använd "Arrow" på tangentbordet för att välja "Felsäkert läge" och tryck på "Enter". Detta startar Windows med bara en begränsad mängd kärn tjänster som körs.

3 Tryck på "Windows" och "R" tangenter samtidigt på tangentbordet. Detta öppnar en "Kör" rutan längst ned på skärmen. Skriv "Appwiz.cpl" i "Kör" rutan och klicka på "OK" -knappen. Detta kommer att lansera Program och funktioner komponent i Kontrollpanelen.

4 Högerklicka på "Power Pro" och klicka på "Avinstallera". Klicka på "Ja" på "Är du säker?" dialog. Programmet kommer automatiskt att avinstallera.

5 Starta om datorn när du meddelas Windows är klar avinstallera PowerDeskPro 7.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com