Hur man Starta eller återställa ett iPad

August 30

Trots att en fantastisk datorenhet, kan Apple iPad fortfarande frysa upp eller agera trög ibland. Om pekskärmen funktioner inte fungerar helt rätt, eller en app låser upp, utför en återställning på iPad för att lösa problemet.

Instruktioner

1 Starta iPad innan en återställning. Tryck på "Sleep / Wake" knappen som sitter på det övre högra kanten av iPad när den visas i stående läge. Håll den tills ett rött reglage visas högst upp på skärmen. För fingret över reglaget för att stänga av enheten. Vänta 10 sekunder. Slå på den igen genom att trycka på "Sleep / Wake" igen.

2 Tryck och håll "Sleep / Wake" knappen och "Home" -knappen, som är centrerad under skärmen, samtidigt för att återställa iPad. Håll knapparna i minst 10 sekunder. En Apple-logotypen visas på skärmen, och återställningen är klar.

3 Tryck på "Inställningar" på startskärmen på iPad. Tryck på "Allmänt" i den vänstra kolumnen och "Reset" längst ned i den högra kolumnen för att återställa alla inställningar på iPad. Dina filer och data raderas inte.

Tips

  • Att slå på Apple iPad, bara hålla sömn / strömbrytaren i 3 sekunder och det kommer att driva upp.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com